BEMUTATKOZÁS


A Nagykőrösi Ipari Park Szolgáltató Közhasznú társaságot a Nagykőrösi Ipari Parkban már működő négy vállalkozás alapította azzal a céllal,, hogy az ipari park fejlesztésének közhasznú és gazdasági jellegű tevékenységét végezze.
A volt faipari telephelyen működő vállalkozások a közös telephelyük révén is ismerték a vállalkozások egymás melleti működésének előnyeit, természetesen néha hátrányait is.
Ennek a szakmai tapasztalatnak birtokában határozták el az alapítók, hogy ipari parkot létesítenek és intézményesítik a közös fejlesztések megvalósítását, kihasználják az ipari park által nyújtott előnyöket.

A Kht. alapító tagjai:
  1. Pintér Team Kft, amely elsősorban ingatlan-bérbeadással foglalkozik.
  2. Szabó Kőrös Pipagyár Kft. fafeldolgozás
  3. Döbrögi Kft. raktározást végez.
  4. Bekov Kft. szállítással és szállítmányozással foglalkozik.
A Nagykőrösi Ipari Park megalapításának gondolatát megismerve a Nagykőrösi Konzervgyár is csatlakozott az ipari parkhoz, különös tekintettel arra, hogy a konzervgyártási tevékenység a múltban történt csökkenése miatt jelentős épület és telekállomány hasznosítása válik lehetővé.
Szervező-fejlesztő munkánk középpontjába helyeztük a városban működő, fejlődni képes vállalkozások összefogását, esetleg az ipari parkba való betelepítését, valamint a még kihasználatlanul álló, kiváló adottságú ipari területek kihasználását, ezzel a foglalkoztatottság jelentős növelését.

Kiemelten kívánunk foglalkozni új, lehetőleg külföldi vállalkozás letelepítésével is az ipari parkba. Ezt nem csak aktív marketing-eszközökkel, hanem a szolgáltatásaink széles skálájának kialakításával is elő kívánjuk segíteni. Ezt a tevékenységünket a Nagykőrösi Ipari Park Szolgáltató Kht. alaoítói- szakmai összetétele is elősegíti, sőt garantálja.

Pintér Mikós
ügyvezető
           Bertalics Lajos
felügyelő bizottság vezető

A látogatók száma 2006.08.29-től:  |  Összesen:189837  |  Ma:41  |  Jelenleg:1  |  statisztika
  webmester Email design by © Ceglédinfo